Gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris der er billig, får du her hos et erfarent gulvfirma på særdeles favourable vilkår. I fald overfladen på dit pankegulv eller parketgulv har fået mange ridser, eller når lakken eller olien er tyndslidt, så kan det være tid til en gulvslibning og en ny gulvoverflade.

Billig gulvafslibning pris?

Men hvad gulvbehandlingen hvorefter du selv efterbehandler, eller omvendt. Desforuden afhænger prisen herudover en smule af, hvor i kongeriget du skal have klaret gulvopgaven. Dette er forårsaget af, at lønningerne til gulvmændene varierer rundt om i riget, af hvilken grund prisen for gulvafslibning normalt svinger meget afhængigt af byen.

Hvor får man en billig gulvafslibning pris?

Alligevel, så skal du dog imødese en anselig lavere gulvafslibning pris for afslibning af trægulve end for ny gulvlægning, at du selv ønsker foretage efterbehandling af trægulvet, hvormed fagmanden kun skal stå for selve afslibningen af plankegulve og parket. I det andet priseksempel er grundlaget, at håndværkeren både vil klare forbedringen af plankegulve og parket og den påkrævede efterbehandling. Vi har brugt en dobbelt gulvbehandling med 3 x lakering med boliglak i eksemplet.

Et gulv på 30 kvm
Fornyelse af parketgulve og plankegulve uden gulvbehandling
Kr./m2 70 inklusive 25% moms

Et pankegulv eller parketgulv på 30 kvadratmeter
Fornyelse af gulve med 3 x lak som gulvbehandling:
Pris pr. kvm kr. 104 inklusive m.

Er der fordele ved at tage kontakt en professionel gulvsliber?

Talrige kunder vælger hyppigt selv at påtage sig udfordringen som gulvafsliber i privatboligen. Til hjemmegjort gulvafslibning er det muligt at leje det nødvendige værktøj og gulvslibemaskiner rundt omkring, og herved er det blevet en mulighed for hobbyhåndværkeren at klare gulvrenoveringen selv.

Gør-det-selv gulvafslibning?

Du skal trods alt være nidkær med at gå i gang med gulvopgaven selv, såfremt du ikke har kendskab til den type afslibning. Dersom du kommer til at afslibe for meget af parket og plankegulvet, så er der mulighed for at du for eksempel at ødelægge not og fer samlingerne, hvorfor gulvbrædderne ikke længere kan sidde sammen.

Forudsat du absolut vil forsøge at prøve med afstå gulvarbejdet til en professionel gulvsliber, er der efterfølgende fordele:

 • En dygtig gulvsliber har alt de nødvendige maskinerforinden gulvarbejdet igangsættes
 • Udfaldet bliver fuldendt når en gulvsliber klarer afslibningen
 • Gulveksperten tager højde for selv de mindste petitesser, når han bør opgøre løsningen – heriblandt ståhøjde, det naturlige lysindfald med videre
 • Du vil ikke bruge den kostbare fritid på at sætte dig ind, hvordan gulvopgaven løse godt, og samt undgår at destruere parketgulvet og plankegulvet
 • Du kan destruere plankegulvet og parketgulvet ved fejlagtig afslibning – her er anskaffelse af et nyt trægulv med gulvmontering eneste løsning. Det er bekosteligt og en god del dyrere end hvis du havde benyttet en professionel håndværker til at klare opgaven i første omgang.

Hvordan opdager jeg den billigste pris på gulvafslibning? Hvis du vil indhente tilbud på gulvslibning, foreslår vi, at du bruger vores billig pris på gulvafslibning.

Få svar på dette når du benytter os:

 • Hvor meget koster gulvafslibning?
 • Kan man lægge linoleum på et parketgulv?
 • Hvor meget støver gulvarbejde?
 • Hvad er gulvafhøvling?
 • Hvordan fjerner man spartel fra et trægulv?
 • Hvor meget koster høvling af gulve?

Afslibning af trægulve er en teknik til at fjerne slid, ridser og hakker på et trægulv. Det vil sædvanligvis være for at fjerne misfarvninger hakker eller ridser, eller det kan være for at fjerne den oprindelige efterbehandling som lak eller oliebehandling.

Hvor får man billig priser på gulvafslibning?

Inden man begynder at afslibe et plankegulv, må man sørge for at dykke synlige stifter, klammer og søm ned til 1-2 mm under trægulvets gulvoverflade. Tillige bør man også sørge for at fjerne lister, udskifte ødelagt træ, spartle huller, gøre gulvet rent samt tømme rummene for genstande og møbler og interiør.

Hvilket rekvisitter, maskiner og værktøj anvender gulvfirmaet?

Omfanget bestemmer hvilket værktøj og maskiner der anvendes til gulvslibning:

 • Båndslibemaskine
 • Valseslibemaskine
 • Sandpapir i forskellige korn
 • Slibeolie
 • Diverse værktøj til fjernelse af spartelmasse, søm og lister med mere.
 • Olie, lak, lud til overfladebehandling

Lad os eller en anden gulvspecialist udføre renovering af gulve i hjemmet, og slippe uden om alt besværet. Herefter er du godt på vej til at få et smukt og holdbart trægulv til en billig gulvafslibning pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.