Gulvafslibning til fornuftig pris – Inspiration og gode tips

Gulvafslibning er en lys mulighed for dine trægulve

En gulvafslibning er en mulighed for dem, der bor i hus eller lejlighed med gulve af træ, hvor der altså ikke er væg-til-væg tæpper eller andet gulvbelægning. Tit ser man, at gulvene med årene er blevet slidte, mørke og kedelige. Typisk har fx gulvene i gamle lejligheder fået en eller flere gange lak, der med tiden har gjort gulvene næsten helt mørkebrune og triste. Her kommer en gulvafslibning så på tale som en god og billig mulighed for at friske hele rummet – eller helst alle rummene i huset – op med en gulvafslibning.

Gulvafhøvling retter op på medtagne gulve

Men måske er gulvene så medtagne, at en gulvafslibning ikke er nok. Måske har gulvene slået sig, så nogle af gulvbrædderne har hævet sig og hele gulvet er ujævnt.
Så kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling, der i stedet for at slibe gulvet lader en maskine med høvle i bunden afhøvle gulvet, så det både bliver jævnt og smukt.

Rimelige priser på gulvafslibning

Priserne på gulvafslibning og gulvafhøvling er meget rimelige – ikke mindst i forhold til, hvad det ellers ville koste at få de samme store forbedringer af huset eller lejligheden. Husk i øvrigt også, at beløbet til gulvafslibning og gulvafhøvling kan betales via en vedligeholdelseskonto, så du ikke behøver tage pengene op af lommen.

Få en gulvmand ud at se på netop dine gulve. Så får du et godt tilbud, og du får også råd og vejledning til, hvordan dine gulve bagefter skal behandles, så du får mest mulig glæde af dine smukke trægulve i årene fremover.