Gulvservice

Gulvservice er prikken over i’et ved gulvafslibning

Både du og dit kommende gulvfirma ønsker naturligvis, at du får så flotte gulve som muligt. Gulvfirmaet ønsker også en høj kvalitet af dine trægulve, for de er naturligvis en god reference, og det er vigtigt at undgå utilfredse kunder.

Derfor vil det være bedst, hvis du får din gulvmand på besøg og I sammen gennemgår, hvad der skal foretages med dine gulve. Dit gulvfirma vil starte med at afgøre, om der skal en gulvafhøvling til eller om en gulvafslibning kan gøre det ved dine trægulve.

 Gulvservice er vigtig inden arbejdet starter

Sammen skal I også afgøre, om det fx kun er stuegulvet, der skal have en omgang eller om også køkken, entre og børneværelser samt eventuelle trapper skal have en gulvafslibning. Slutteligt vil gulvfirmaet kunne rådgive dig om, hvilken type overfladebehandling dine gulve skal have, idet han bl.a. tager hensyn til, hvor meget gulvet vil blive slidt og benyttet, og hvor i huset trægulvet befinder sig.

Gulvafslibning – hvad skal du betale?

Priserne på gulvafslibning er helt nede på jorden, og sikkert langt billigere end hvad du forventer. Helt konkret får du priserne for netop dine gulve ved at søge på internettet og finde et par gulvfirmaer i nærheden af din adresse. Tag herefter kontakt til et par stykker og med stor sikkerhed vil gulvfirmaet besøge dig for at kunne se helt præcist, hvad der skal gives tilbud på.

Fx skal det fremgå af tilbuddet om du selv er med til at flytte møblerne væk, så gulvfirmaet kan komme frit til gulvene og hvad med den efterfølgende rengøring i form af aftørring af støv i vindueskarme mv. Hvem gør det, det skal du kunne se ud fra tilbuddet på gulvafslibningen.